Voluntaris Travessa

logo_ttcmm2016-1

Enguany, més bones noticies pel poble de Bunyola: la TRAMUNTANA TRAVESSA de 124Km passarà pel nostre poble i la TRAMUNTANA TRAVESSA de 54Km arrancarà de sa Plaça de Bunyola! La federació i els clubs s’encarreguen d’organitzar aquesta prova de fons i gran fons que tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre. Hi ha una versió de 124Km (que passa per Bunyola) i una de 54Km (que comença a la plaça de Bunyola).

El Club Esportiu Es Pedal és l’encarregat d’organitzar el tram des de Valldemossa fins Es Freu (Orient), així com l’avituallament i la sortida de la plaça de Bunyola. Per dur a terme aquesta gran tasca necessitarem voluntaris!!!

Està previst que els corredors de la TTCMM124 passin pel poble de Bunyola entre les 4h i les 11h de dia 2 de desembre (dissabte) i que la sortida de la TTCMM54 sigui a les 8.00h del mateix dia a la plaça. A més d’haver-hi gent a l’avituallament i al muntatge de la sortida, també faran falta persones que ens ajudin a marcar i desmarcar el nostre tram.

Tots aquells que volgueu participar i ajudar a l’organització d’aquesta gran cursa us podeu inscriure en aquest formulari.

Abans de la cursa, dia 27 de Novembre a les 18.30 farem una reunió al local del Club on cadascú podrà dir quina tasca li va millor fer i a quina hora, ningú estarà obligat a res! Tothom farà el que li vengui més de gust!

 

(no se encontró el formulario 'form-24' )