Curses

Torna el BTT de competició a la comuna de Bunyola.

Després d’un gran esforç burocràtic per part de la directiva del club esportiu es Pedal, varem poder gaudir del Mountainbike una altra vegada a la Comuna.

Va valer la pena perque varem viure una gran cursa a un circuit de 6.124 metres prou dur i tècnic disenyat per la gent del club.

El Menorquí Óscar Mogollón (Peña Ciutadella) va ser el primer en completar les 4 voltes al circuit amb un temps de 1:25:57 per davant del corredor del Platjes de cala Millor Toni Pascual 1:27:45. En tercer lloc va entrar el Junior Joan Ruiz del club Horrach/Reynes amb un temps de 1:29:24 i fins a 51 classificats.

A la cursa de 3 voltes el Bunyolí Toni Vicenç (master 50) Bimont, fou el guanyador absolut per davant del master 40 Harald Sandner del Bicimetrics i seguit del cadet Carlos Oliver del Horrach/Reynes per devant de 31 corredors més.

La clasificació femenina la va encapsalar na Maria del Mar Sancho, seguida de na Paula Oliver i en tercer lloc la Menorquina Núria Bosch de peña ciclista Ciutadella.

Destacar la bona actuació dels corredors locals Rafel Nadal tercer de la categoría  Master 30 i el cadet Marc Estarellas que siguent cadet de primer any va fer una gran cursa.

Podeu voure tota la clasificació a http://www.balearbike.com

Donar les gràcies a tots els col.laboradors, Protecció Civil, Garriguers, Ajuntament, els  joves «fures»  i la gent del club.

Més avall teniu les imatjes cedides pel nostre fotògraf Pere Jaume.