Curses

Sant Mateu 2016 cursa de “ses tanquetes”

Un any més arriba la tradicional festa ciclista de “ses tanquetes” i la partiicipació còm cada any ha estat ben nombrosa.

Començàrem l’orabaixa amb els mes petits fent unes voltes a un circuit marcat amb conos al paseig Antoni Estarellas, va eser tot un espectacle veure els menuts i menudes  amb les seves bicis sense pedals!!, seguiren els de mes edat, allargant a cada cursa el circuit i augmentant les voltes, així succesivament fins la categoria infantil i cadet, que aquests ja varen fer cinc voltes al circuit de “ses tanquetes”.

A la cursa de “ses tanquetes” varen sortir tots junts, els infantils i els grans, a les 5  voltes acabaren els infantils i cadets i els altres varen seguir fins completar un total de 15 voltes.

A la categoria de 5 voltes destacar la gran cursa dels nins del club esportiu es Pedal que varen demostrar la seva qualitat a damunt la bicicleta.

La clasificació de la cursa de 15 voltes va quedar de la següent manera; el guanyador absolut va eser Pedro Ramis, seguit de Pere Amengual i el tercer Isidre Mateu seguit d’un rossari de corredors del poble.

Nomes cal dir   ¡¡enhorabona a tots i fins l’any que ve!!

Aqui teniu un enllaç per veure totes les fotos del nostre fotògraf Pere Jaume.

https://www.facebook.com/espedalbunyola/?fref=hovercard