Curses

Crono Escalada Penyal d’Honor 2015

porter crono 2015

Ja està tot preparat per a la Crono Escalada al Penyal d’Honor dia 12 de Juliol de 2015!

  • Altitud mín.: 210 m

  • Altitud màx.: 780 m

  • Distància: 4,900 m

El recorregut comença a la Plaça de Bunyola, puja pel camí des Grau (primer avituallament km 2) i acaba al cim del Penyal d’Honor, (2n avituallament km 4,4 just abans de començar la darrera pujada al Cim.

INSCRIPCIONS:

www.elitechip.net

Número màxim de participants 300.

Preu: 12 € (federats), 10 € (Corredors Club Es Pedal Mallorca a dalt de tot).

3€ lloguer de xip.

S’obriran en obert 250 places únicament a federats (modalitat B o superior) el dimarts dia 30 de juny a les 20,00 hrs; Les inscripcions se tancaran el dijous dia 9 de juliol a les 20,00 hrs.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no disposi de chip propi, n’haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 3€.

Els federats hauran de deixar la targeta federativa a l’organització per poder retirar el dorsal. La targeta serà retornada al final de la prova.

DESENVOLUPAMENT

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8 h. a la plaça de Bunyola.

La sortida es donarà a les 9.00 hores. Aniran sortint els corredors cada mig minut (segons el nombre de participants) i segons el número de dorsal, de més alt (primers en sortir) a més baix (darrers en sortir).

La prova es desenvoluparà sota l’observació del personal de la cursa que farà complir e reglament.

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres).

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitar-los. També es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

Refrigeri final i entrega de premis a partir de les 12 h. ; Premis pels tres primers classificats de la general masculí i femení, i també pels tres primers de les diferents categories, que no seran acumulables. Tots els participants tindran un recordatori de la cursa.

Aquesta prova es regeix pel reglament de la COPA BALEAR DE CURSES PER MUNTANYA. La inscripció en aquesta prova comporta l’acceptació del present reglament i la normativa

(consultar www.fbmweb.com).